Afaceri de 45 milioane euro pentru Paralela 45

19.10.2015

Paralela 45 a raportat o creștere a cifrei de afaceri de 12%, ajungând astfel la 45 de milioane de euro, iar odată cu această creștere, agenția lansează pachetele de vacanță pentru vara anului 2016 cu reduceri de 5%, care se adaugă celor de Early Booking.

Printre primele destinaţii lansate se numără Tenerife, Mallorca, Antalya, Bodrum, până la Heraklion, Rodos, Corfu, Santorini, Chania, Mykonos, Zakynthos cu plecări din București, Cluj și Iași.

„Anul acesta am cunoscut o creștere semnificativă a cifrei de afaceri, ajungând la 45 de milioane de euro- un număr pe care, deși ne reprezintă conform numelui, plănuim să-l creștem și mai mult. Așadar, lansăm acum ofertele pentru vara anului 2016, care beneficiază de o reducere suplimentară de 5%, adăugată reducerii de Early Booking. În acest fel, românii pasionați de călătorii își fac calculele financiare din timp pentru a fi siguri că prind un loc avantajos pentru destinația pe care și-o doresc”, a afirmat Alin Burcea, președinte Paralela 45.

Conform acestuia, românii preferă să își asigure vacanța preferată încă din timp, apelând la ofertele Early Booking. Avantajul principal este că rezervările cu o perioadă în avans îi ajută să economisească bani în raport cu vacanțele plănuite din scurt. În acest fel, turiștii români au posibilitatea să viziteze mai multe destinații într-un singur an.

Prețurile pentru pachetele de vacanță în vara anului 2016 încep de la 219 – 328 de euro pentru Antalya, Creta, Rodos, Corfu sau Santorini, iar pentru Bodrum, Mallorca sau Tenerife, prețurile încep de la 378 – 599 de euro de persoană.

 

 

 

Citiți și despre: