AFI Palace Cotroceni a deschis cel mai mare parc de aventură dintr-un mall

31.08.2016

AFI Palace Cotroceni a dechis ieri AFI Aventurier, cel mai nou și mai modern parc de aventură indoor, unic în rândul centrelor comerciale din întreaga Europă. În urma unei investiții de peste 200.000 de euro, parcul de aventură a fost conceput de Capitala Aventurii, companie specializată în construcția de parcuri de aventură indoor.

Odată cu inaugurarea AFI Aventurier, centrul comercial își consolidează poziția de lider pe zona de entertainment în rândul mall-urilor din țară.

“AFI Palace Cotroceni este în momentul de față unul dintre cele mai complexe proiecte de retail din România, care se bucură de o poziționare privilegiată, atât din punct de vedere al accesibilității, cât și din punct de vedere al numărului mare de branduri pe care îl găzduiește. Noi ne-am poziționat nu doar ca un centru comercial, ci ca o destinație cu opțiuni multiple de shopping și de petrecere a timpului liber. Fără îndoială, zona de entertainment va rămâne în continuare un punct forte și un element de atracție în rândul vizitatorilor noștri și, nu în ultimul rând, o parte integrantă din strategia noastră de dezvoltare pe termen mediu și lung”, a declarat Sorin Scîntei, General Manager AFI Palace Cotroceni.

AFI Aventurier cuprinde un traseu pentru adulți cu peste 25 de segmente, cu grade de dificultate diferite, dar și un traseu pentru copii.

Cel mai înalt punct care poate fi atins în parcul de aventură se află la aproape 26 de metri înălțime, comparabil cu înălțimea unei clădiri cu nouă etaje.

“Am ales să deschidem primul Aventura Park de acest gen din România, în AFI Palace Cotroceni, deoarece este singurul centru comercial din ţară care permite dezvoltarea unui astfel de proiect, atât din punct de vedere al structurii de rezistență, cât și din perspectiva dimensiunilor și designului. Totodată, alte aspecte pe care le-am avut în vedere au fost traficul mare al centrului comercial şi accesibilitatea. Construcția a fost realizată împreună cu alpiniști profesioniști și beneficiază de unele dintre cele mai noi și moderne sisteme de siguranță de pe piață. În perioada următoare ne vom axa pe dezvoltarea AFI Aventurier cu un traseu pentru copiii cu vârste între 4 și 14 ani și pe construcția unui perete de escaladă. Putem spune că AFI Aventurier este cel mai mare şi complex parc de aventură indoor dintr-un centru comercial din Europa, ţinând cont de elementele de noutate pe care le aduce şi de structura sa”, a adăugat Liviu Iane, Director General Capitala Aventurii.

Totodată, parcul de aventură dispune de unele dintre cele mai moderne sisteme de siguranță. În plus, pe traseele din parc este folosit modelul de carabinieră Speed Runner 2, lansat în luna mai a acestui an. Fiecare element din parc este asigurat și nu permite niciunui participant de pe traseu să își deschidă sistemul de siguranță.

 

 

 

Citiți și despre: