Angajatori de TOP Timișoara: Ce joburi oferă companiile participante?

29.09.2017

În această toamnă, cel mai mare targ de cariera din ţara noastră, Angajatori de TOP revine cu trei ediții în Timișoara, București și online, la nivel național: Angajatori de TOP Timişoara: 13-14 octombrie, Centrul Regional de Afaceri Timișoara, Angajatori de TOP Bucureşti: 20-21 octombrie, Sala Palatului, Angajatori de TOP Virtual: 30 octombrie – 12 noiembrie, pe www.hipo.ro.

Evenimentul din Timişoara reuneşte pe 13-14 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, 80 de companii şi 3000 de oportunităţi de carieră.

Târgul de joburi oferă candidaţilor posibilitatea să aplice la o diversitate de oportunităţi indiferent de nivelul de experienţă sau domeniul de activitate. Pentru prima dată în ţara noastră, târgul de carieră Angajatori de TOP înglobează realitatea virtuală în experienţă candidaţilor.

„Pentru a completa experienţa pe care şi-o doresc candidaţii, evenimentul Angajatori de TOP Timişoara le oferă vizitatorilor posibilitatea de a folosi ochelarii VR şi astfel de a cunoaşte mai bine viitorul angajator şi spaţiul în care urmează să lucreze. Tehnologia VR transpune vizitatorul târgului de carieră Angajatori de TOP într-o realitate virtuală pe care o poate experimenta prin intermediul ochelarilor cu lentile speciale, destinați să proiecteze imagini din sediul companiilor. Experiența este autentică având în vedere că sistemul de tracking al privirii detectează unghiul de înclinare al capului urmărindu-i direcția în care privește, oferind astfel posibilitatea de a realiza comenzi doar cu privirea. În cadrul evenimentului din Timişoara, două dintre companii vor avea opţiunea de tur virtual la standul lor: Deutsche Telekom Services Europe şi Plexus”, au anunţat organizatorii târgului de joburi.

Angajatori de TOP Timişoara oferă candidaţilor posibilitatea să aplice la o mulţime de oportunităţi de carieră, companiile prezente având locuri de muncă deschise pentru aproape toate specializările şi nivelurile de experienţă.

Joburile deschise de companii sunt în departamente precum: IT, Telecom, Inginerie, Achiziţii-Logistică-Aprovizionare, Controlul calităţii, Design, Juridic, Marketing, PR, Comunicare, Resurse umane şi Vânzări.

O parte dintre companiile care pot fi întâlnite pe 13-14 octombrie la C.R.A.F.T sunt: ATOSS Software, Auchan Romania, BeeSpeed, Bosch Service Solutions, Continental, Convergys, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE – ROMANIA, Draxlmaier Group, Elektrobit Automotive Romania, Flex, HELLA, HELPLINE, Kimball Electronics Romania, Lidl România, McDonald`s in Romania, Microsoft, Nestle, Nokia, Plexus, Valeo Lighting Injection, Vodafone Romania, WALTER GROUP Austria, Wipro’s automotive Center of Excellence, Yazaki Component Technology, ZTE Services Romania.

“În această toamnă remarcăm o intensificare a nevoilor de recrutare, atât pentru recrutarea de profesioniști cu experiența (mid și senior level), pentru poziții entry-level, dar și pentru programele de internship și trainee pe care companiile le au deschise în următoarea perioadă. Ce observăm specific pentru această toamnă este dificultatea pe care companiile o întampină în a-și acoperi nevoile de recrutare. Dacă facem o comparație cu anii de dinainte de criza economică, observăm că recrutarea este mult mai dificilă acum decât în 2008” a declarat Dragoș Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions, companie care organizează Angajatori de TOP.

Cei care sunt în căutarea unui job se pot înscrie gratuit pe https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/timisoara, și ulterior pot participa la eveniment în baza CV-ului tip Barcode.

 

 

Citiți și despre: