Brandul de tehnologie V7 se lansează în România

29.03.2018

Ingram Micro Distribution aduce, în calitate de distribuitor unic pe piața locală a brandului de tehnologie V7, marca exclusivă a companiei americane Ingram Micro Inc.

“Am decis să aducem în România brandul V7 pentru a le oferi utilizatorilor de tehnologie produse recunoscute la nivel mondial pentru raportul excelent performanță-preț. Adăugarea acestui brand în oferta noastră vine în contextul strategic în care vizăm pentru anul 2018 o creștere a prezenței noastre în piață SMB. Vrem să le furnizăm partenerilor noștri, prin intermediul platformei B2B Ingram Micro 24, produse de o calitate foarte bună la prețuri competitive”, a declarat Gabriel Ciucu, Director General Ingram Micro Distribution.

Brandul a fost creat pe baza experienței acumulate de către Ingram Micro, că urmare a colaborării cu reselleri din peste 160 de țări, timp de nu mai puţîn de 20 de ani.

La baza creării V7 stau factori-cheie, precum excelență operațională la nivel mondial, putere globală de aprovizionare, percepție la nivel macro a pieței în timp real și inteligență strategică. Din acest motiv, poziționarea brandului este unică și ține cont de ultimele tendințe din domeniul tehnologiei și de ceea ce își doresc clienții în prezent.

Portofoliul V7 cuprinde o gamă largă de produse de ultima generație, de calitate superioară, cu design atrăgător, la prețuri accesibile, care include monitoare, boxe și căști, tastaturi, genți și rucsacuri, network, storage, security și accesorii.

Citiți și despre: