Când are loc licitația de Bovine Aberdeen Angus în România?

14.03.2018

Pe data de 21 aprilie, pentru al doilea an la rând, Asociația Aberdeen Angus România organizează în cadrul târgului AGRARIA, Licitația de Bovine Angus în România. Numărul celor interesați de vânzarea animalelor în cadrul evenimentului a crescut considerabil față de ediția precedentă, factor ce asigură participanților oportunitatea de a întâlni crescători de bovine Angus din toate mediile și zonele țării.

Atât fermele cele mai cunoscute din domeniu cât și cele cu efective restrânse vor fi prezente la acest eveniment, singurul de acest gen, din țară. Astfel fermierii de bovine Angus au acces direct la informații, într-un spațiu deschis întâlnirii, unde vor putea vedea unele din cele mai bune exemplare de pe teritoriul României. Licitaţia reprezintă un prilej de cercetare a oportunităților pieței și de dezbatere a unor teme de interes, pe cazuri aplicate, alături de cei mai importanți dezvoltatori ai domeniului.

La licitație poate participa oricine. Aşadar, fie că deja dețin o fermă pe care doresc să o extindă sau că abia acum inițiază un proiect de acest gen, toate persoanele interesate sunt așteptate la licitație.

Fermierii crescători de bovine Aberdeen Angus se pot înscrie prin completarea unei fișei de înscriere (de pe site-ul www.aberdeenangus.ro).

„Pe parcursul zilei animalele selectate pe baza certificatelor de origine și a performanțelor vor fi aduse în ring pe categorii – vițele, juninci gestante și tauri. Acesta nu va fi însa primul contact al publicului cu animalele. Cu o zi înainte de achiziție, în ring va fi organizată o prezentare a bovinelor Angus”, au anunţat organizatorii licitaţiei.

 

 

 

 

Citiți și despre: