Ce planuri de dezvoltare are Ryanair pentru Aeroportul Oradea?

23.02.2018

Compania aeriană Ryanair a celebrat ieri, 22 februarie, transportarea a 100.000 de clienți pentru Aeroportul Oradea, de la data primului zbor din martie 2017. Darius Crăciun Micle a fost consumatorul cu numărul 100.000 al companiei care a călătorit de pe Aeroportul Oradea, cu serviciul Ryanair către Dusseldorf Weeze, rută care face parte din programul Vara 2018 Oradea, care va livra peste 185.000 de pasageri pe an și va susține peste 130 de locuri de muncă pentru Aeroportului Oradea.

În plus, Ryanair a scos la vânzare a locurilor de la doar 4,99€ pentru călătorii în martie – mai. Aceste locuri la tarife reduse sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, duminică, 25 februarie.

“Suntem încântați să celebrăm transportarea a 100.000 de clienți din/către Aeroportul Oradea de la data primului nostru zbor în martie 2017. Clienții români și vizitatorii pot acum să aleagă din 5 rute la tarife reduse din Oradea și trebuie să se aștepte în continuare la noi îmbunătățiri, totul pentru că Ryanair continuă să se dezvolte puternic în România. Ryanair va oferi, în continuare, mult mai multe decât doar cele mai mici tarife din Europa, odată cu extinderea rețelei de rute și implementarea facilităților suplimentare ale programului “Always Getting Better” 2018. Pentru a marca transportarea a 100,000 de consumatori din/către Oradea, scoatem la vânzare locuri din Oradea de la doar 4,99€ pentru călătorii în martie-mai, care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Duminică, 25 februarie. Pentru că se vor vinde rapid, dar și pentru a nu rata această promoție specială, clienții trebuie să grăbească și acceseze www.ryanair.com pentru rezervări”, a spus În Oradea, Denis Barabas, Ryanair.

Începând cu luna viitoare, consumatorii români și vizitatorii își vor putea rezerva vacanțele până departe, în martie 2019, la tarife chiar mai mici, și să se bucure de îmbunătățirile programului “Always Getting Better” din 2018, care includ:

· Tarife reduse pentru bagajele înregistrate – o taxă de 25€ pentru un bagaj de 20kg

· Zboruri de legătură în Milano, Roma și Porto, cu mai multe aeroporturi ce vor urma

· Ryanair Rooms cu 10% în Credit de Călătorie

“Rezultatele colaborării dintre Aeroportul Oradea și Ryanair sunt evident pozitive, la nici un an de la începerea operării zborurilor acestei companii la/de la Oradea. Având în vedere că în anul 2018 va fi finalizat și inaugurat noul terminal, lucru care va duce la mărirea capacității de prelucrare a pasagerilor și bagajelor, am fi foarte încântați dacă aeroportul Oradea va deveni una din bazele de operare ale Ryanair, compania aeriană Nr. 1 în Europa. Mulțumim Ryanair! Împreună suntem o echipă imbatabilă la dispoziția pasagerilor noștri”, a spus Gheorghe Pasc, director al Aeroportului Internațional Oradea.

 

 

 

 

Citiți și despre: