Ce salariu are un angajat Lidl România?

19.10.2016

Retailerul Lidl a anunţat că va crește salariile vânzătorilor și ale comisionarilor. Astfel, potrivit noii grile, salariul unui vânzător și al unui lucrător în depozitele companiei poate ajunge până la 2.999 de lei brut, cu tichete de masă incluse.

În plus, de la data de 1 octombrie, fiecare angajat al retailerului cu normă întreagă câștigă peste 2.199 de lei brut, sumă ce include valoarea bonurilor de masă. În plus, Lidl are un sistem de salarizare în trepte, astfel că în primii trei ani de activitate în companie salariul crește automat în fiecare an. Același sistem progresiv îl are retailer-ul și în ceea ce privește zilele de concediu.

De asemenea, un angajat beneficiază în primul an de 21 de zile libere, de 23 în al doilea și de 25 în al treilea.

„Lidl România este un susținător ferm al echilibrului dintre viața profesională și cea personală. Astfel, compania este singurul retailer care oferă angajaților săi 2 zile libere de Crăciun și 2 zile libere de Paște, dar și cadouri pentru copii și tichete cadou pentru diferite ocazii”, a anunţat compania.

Pe lângă beneficiile salariale, angajații retailerului se bucură de pachete atractive de beneficii: asigurare medicală privată gratuită, acces la cele mai bune clinici și spitale din țară și, în consecință, la o gamă largă de servicii, cu diferite pachete medicale gratuite. Mai mult, și membrii familiei acestora pot beneficia de oferte foarte avantajoase de servicii medicale.

„Îmbunătățirea calității vieții angajaților Lidl România ne-a ghidat în alcătuirea pachetelor de beneficii. Intenționăm să le dezvoltăm în continuare, acestea reprezentând o prioritate pe termen lung pentru noi. În consecință, vom continua să investim în dezvoltarea personală și profesională a colegilor noștri pentru că ne dorim să fie mândri de echipa din care fac parte și să își construiască în continuare un viitor alături de Lidl.”, a declarat Frank Wagner, Președintele Consiliului de Conducere Lidl România.

 

 

Citiți și despre: