Clienţii Bancpost îşi pot converti în lei creditele în franci elvețieni

14.09.2015

Clineţii Bancpost cu credite în franci elvețieni garantate cu ipotecă îşi pot coverti în lei împrumuturile. Banca a prezentat ieri o ofertă individualizată de conversie care constă în dobândă fixă redusă de 1,5% pe an pentru primii trei ani, ceea ce se va reflecta într-o reducere medie a ratei lunare de 30%.

După această perioadă, se va aplica o dobândă individualizată variabilă, compusă din marja fixă și indicele ROBOR la 3 luni.

„Există un interes crescut din partea clienților pentru propunerile de conversie a creditelor, iar noua ofertă Bancpost vine în întâmpinarea acestor așteptări”, a declarat Andreea Mincu, Director Executiv în cadrul Bancpost.

Oferta Bancpost se va realiza la cursul de schimb al băncii de la momentul realizării conversiei și nu presupune niciun comision de administrare credit și analiză din partea băncii.

„Oferta de conversie în lei pentru clienții cu credite în franci continuă seria acțiunilor Bancpost orientate către diminuarea impactului negativ rezultat din evoluția monedei elvețiene. Încă de la începutul anului, Bancpost a acordat o reducere cu 0,8 puncte procentuale a dobânzii pentru întreg portofoliul, valabilă până la următoarea dată de revizuire a dobânzii specificată contractual. De asemenea, pentru clienții care au întâmpinat dificultăți în achitarea obligațiilor, a fost aplicat un discount adițional, personalizat”, au afirmat reprezentanţii băncii.

Bancpost este prezentă de 24 de ani pe piața locală și deţine o rețea de 148 de unități și șapte centre de afaceri.

 

 

Citiți și despre: