Cornerstone Communication îşi începe activitatea în România

30.01.2018

Finalul lunii ianuarie marchează inaugurarea oficială a operațiunilor Cornerstone Communications, prima companie de relații cu investitorii din ţara noastră, dedicată furnizării de servicii în domeniul IR, interacțiunii cu acționarii, PR pentru piețele de capital și generarea de parteneriate între companii și investitori.

„Piața românească a făcut în ultimii ani progrese fără precedent, în ciuda tuturor obstacolelor întâlnite. Aceasta este piața unde lupta pentru promovarea la grupul de piețe emergente trebuie să continue, promovare care va depinde în mare măsură de progresul în domeniul guvernanței corporative, a transparenței și a relațiilor cu investitorii”, a declarat Ludwik Sobolewski, co-fondator, Cornerstone Communications.

Mai exact, Cornerstone Communications va furniza companiilor românești deja listate sau care au în scop listarea, servicii de relații cu investitori la standarde internaționale. Prin activitatea lor, fondatorii companiei doresc să contribuie la îmbunătățirea guvernanței corporative, a comunicării, precum și a evaluărilor de piață și de tranzacționare din România.

„Există o conștientizare în continuă creștere în rândul utilizatorilor pieței de capital cu privire la importanța calității comunicării, a transparenței, a conformității și a guvernanței corporative. Deoarece aceste valori și nevoi au un impact din ce în ce mai mare asupra evaluărilor companiilor, merită să primească o atenție deosebită. Așteptăm cu nerăbdare continuarea activității noastre de îmbunătățire a pieței de capital din România și de stabilire a celor mai înalte standarde și celor mai bune practici, în beneficiul tuturor participanților la piață”, a declarat Zuzanna Kurek, Partener la Cornerstone Communications.

Radu Magdin, analist, a precizat că firma este fondată de specialiști cu experiență, care înțeleg provocările și oportunitățile secolului 21 în domeniul piețelor de capital.

„Condusă de unul dintre cele mai recunoscute nume din industrie din regiunea Europei Centrale și de Est, Dr. Ludwik Sobolewski, această agenție este foarte binevenita si reprezintă un instrument necesar pentru companiile și antreprenorii ambițioși din Romania sau din regiune” a declarat Radu Magdin.

 

 

 

Citiți și despre: