Corporate Tennis Open: Cine sunt câștigătorii turneului dedicat mediului de business

27.06.2017

BusinessMark a anunţat câștigătorii turneului de tenis „Corporate Tennis Open”, ce a avut loc pe 10-11 iunie, 17-18 iunie și 25 iunie 2017 la Pescariu Sports & Spa din București. Reprezentanții mediului de business au participat la următoarele categorii: echipe, simplu masculin, simplu feminin și dublu.

Turneul de tenis s-a desfășurat în două etape: cea a grupelor și etapa finală. În primul weekend s-au desfășurat meciurile din grupe și s-au disputat în sistem „fiecare cu fiecare”. Echipele și jucătorii care s-au calificat în etapa finală au concurat pentru câștigarea trofeelor puse în joc.

Cele patru finale din cadrul celei de-a treia ediții a „Corporate Tennis Open” au avut următoarele rezultate:

Prima finală, cea de dublu s-a încheiat cu victorie pentru Bancpost. Andrei Bădăluță și Radu Petrescu din partea Bancpost au câștigat meciul disputat cu echipa Oscar Downstream – formată din Ionuț Săndulescu și Gabriel Popa, scor 6-4, 2-6, 10-6.

A doua finală, cea de simplu feminin s-a încheiat cu victorie pentru Ana Schiopu (Eurobank Property Services). Aceasta a câștigat meciul disputat cu Adriana Preda (Asociația The Social Incubator), scor 6-4, 6-3.

Radu Roșca (Red Bull) a învins în cea de-a treia finală, de simplu masculin, disputată în compania lui Gabriel Chifor (Eurolife ERB), scor final 6-3, 6-2.

Primul meci al finalei probei pe echipe le-a avut ca protagoniste pe Andra Savu (Biroul de Credit) și Alexandra Avîrvarei (KPMG România).

Reprezentanta Biroului de Credit s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2. Cel de-al doilea meci, disputat între Șerban Epure (Biroul de Credit) și Dragoș Nicolae s-a încheiat cu scorul de 1-6, 4-6. Scorul fiind 1-1 la general, meciul de dublu a fost decisiv în desemnarea câștigătoarei.

Echipa Biroul de Credit s-a impus în fața echipei KPMG România, scor final de 6-2, 6-1, adjudecându-și marele trofeu.

De-a lungul concursului, reprezentanții mediului de afaceri au avut ocazia să-și pună în valoare abilitățile sportive, să facă networking în cadrul unui cocktail party și să concureze pentru un loc pe podiumul competiției.

 

 

Citiți și despre: