De 20 de ani, Velux România construiește „Povești din mansardă”

17.02.2017

Velux România, lider mondial în producția de ferestre de mansardă, aniversează 20 de ani pe piața locală, ocazie cu care compania organizează o campanie de awareness și reputație. Campania debutează cu un concurs care se adresează clienților care au poduri neamenajate, și se bucură de sprijinul arhitectului Adela Pârvu.

Cu ocazia aniversării a 20 de ani pe piață, VELUX România caută povești din mansarde printr-o campanie de awareness și reputație prin care își dorește să ajungă cât mai aproape de consumatorii săi din România cu proiecte care să îi inspire și să îi apropie de brand.

„Lucrez în VELUX de 15 ani și în acest timp am petrecut momente frumoase alături de colegi, dar și experiențe minunate în misiunea de a aduce lumină naturală în cât mai multe mansarde. Dintre toate, acest moment aniversar, este, de departe, cel mai emoționant. Vom sărbători anul acesta 20 de ani în România; 20 de ani plini de prospețime și lumină naturală, 20 de ani în care am crescut, am învățat, ne-am adaptat schimbărilor și, cel mai important, am inspirat oamenii. Iar ei au descoperit că mansarda este spațiul ideal în care să-ți trăiești viața,” a declarat Noemi Ritea, Director General VELUX România.

Campania Velux debutează cu un concurs de amploare prin care compania își propune să descopere locuințe cu podurile neutilizate, cu potențial de renovare, dar și povești inspiraționale ale familiilor care trăiesc în aceste case. Acesta se adresează celor care nu au încă o mansardă amenajată și se bucură de sprijinul Adelei Pârvu.

„Cei care mă urmăresc știu deja că iubesc oamenii, lumina naturală și culorile, așa că propunerea VELUX România de a susține concursul „Povești din mansarde“ mi-a plăcut încă de la stadiul de idee. Sunt convinsă că în țară există multe poduri neamenajate, care așteaptă să iasă la lumină, iar românii vor fi receptivi și vor participa la concurs,” a declarat Adela Pârvu, blogger.

Premiul constă în ferestre de mansardă, rame de etanșare pentru montajul ferestrelor și produse de izolare termică, rulouri pentru controlul luminii și al căldurii, în valoare de maximum 6.000 de euro, cât și în suportul necesar al unui arhitect care îl va ajuta pe câștigător să își amenajeze mansarda așa cum își dorește. Con-cursul se desfășoară în perioada 15 februarie – 10 aprilie 2017, de-a lungul a patru etape, pe site-ul dedicat povestidinmansarde.ro .

 

 

 

Citiți și despre: