Digital Finance Conference are loc miercuri

26.03.2018

The Diplomat – Bucharest a anunţat că organizează miercuri, 28 martie, a doua ediție a Digital Finance Conference. Evenimentul va avea loc la Hotel InterContinental – Sala Fortuna, începând cu ora 8.30.

Conferinţa urmează să fie un dialog despre viitorul serviciilor financiare, al industriei bancare, temele aflate în dezbatere referindu-se la tehnologii, tendințe, modele de afaceri și studii de caz care redefinesc piața și care creează oportunități de dezvoltare.

Evenimentul se adresează autorităților de reglementare și supraveghere, instituțiilor bancare și nebancare, furnizorilor de infrastructură și servicii digitale, aducând în discuție provocările și oportunitățile din domeniul financiar, în contextul digitalizarii, a noilor produse, servicii și modele de business.

„Este necesar ca serviciile financiare digitale să extindă furnizarea de servicii financiare de baza către consumatori și parteneri, prin tehnologii inovatoare, astfel încât să se răspundă nevoii consumatorului din piața globală. Vorbim despre îmbrățișarea noilor tehnologii ca metodă de dezvoltare a unei strategii sustenabile de afaceri. În acest context, digitalizarea serviciilor bancare și îmbunătățirea experienței clienților, sunt critice pentru toate instituțiile financiare”, au anunţat organizatorii evenimentului.

Agenda evenimentului va acoperi probleme de reglementare privind serviciile financiare digitale, inclusiv serviciile financiare mobile, servicii bancare, soluţii de plata digitale şi alte tehnologii noi.

Mai multe informaţii găsiţi aici: digital-conference.thediplomat.ro

 

 

 

Citiți și despre: