Inovație marca Miele în domeniul mașinilor de spălat

01.09.2015

În cadrul IFA 2015 compania Miele prezintă o inovație în domeniul mașinilor de spălat rufe, aducând în discuție singurul sistem de dozare automată a detergentului conectat în rețea. De asemenea, reprezentanții Miele prezintă cafetiera la care pot fi preparate oricând diverse tipuri de ceai. În plus, compania introduce și o nouă tehnologie dedicată persoanelor pasionate de slow cooking.

Sistemul TwinDos introdus de Miele avertizează utilizatorul atunci când consumabilele se epuizează. În momentul în care detergenții speciali UltraPhase 1 și 2 sunt aproape de epuizare utilizatorul primește un mesaj automat prin care este avertizat pe dispozitivele wireless pe care le deține.

Mașina de spălat trimite un mesaj de avertizare userului iar procesul de comandă a consumabilelor necesare se inițiază. În sub un minut utilizatorul poate comanda detergenții, folosind smartphone-ul sau tableta, direct de pe Miele Shop sau de la retailerii online parteneri Miele.

Acest proces inovativ este posibil cu ajutorul funcției WMH 721 WPS EditionConn@ct prin care compania Miele conectează la internet mașina de spălat. Dispozitivul se conectează cu routerul clientului prin rețea WLAN standard. Pentru a beneficia de noua tehnologie utilizatorul trebuie să instaleze aplicația Miele disponibilă gratuit pe platformele iOS și Android.

Sistemul TwinDos este singurul din lume care efectuează dozare automată a detergenților lichizi în două faze. Totodată, avantajul acestui sistem se regăsește în faptul că mașinile de spălat Miele dotate cu acesta sunt mai ecologice, cantitatea de detergent necesară unui ciclu de spălare fiind reduc cu până la 30 de procente.

Lansarea pe piață a mașinilor de spălat Miele Edition Conn@ct va avea loc până la finalul anului în curs, sub forma unui program pilot.

Un alt pachet de produse lansate în premieră de Miele include: cafetiera CM7, cu program de curățare automată, cuptoarele CulinArt Gourmet, electrocasnice noi, mașini de spălat sau caserole Gourmet inovatoare.

 

 

Citiți și despre: