Miele organizează Black Friday în perioada 14-30 noiembrie

12.11.2016

Producătorul de electrocasnice premium Miele organizează, în 2016, Black Friday în perioada 14-30 noiembrie. Reducerile oferite vor fi cuprinse între 15 și 30 la sută și vor fi aplicate mai multor categorii de produse, precum mașini de spălat rufe, uscătoare de rufe, stații de călcat, espressoare, cuptoare, frigidere, mașini de spălat vase, aspiratoare, consumabile și accesorii.

“Black Friday a devenit un fenomen extrem de important pentru piața de electrocasnice din România, iar în luna noiembrie, vânzările pe acest segment cresc considerabil și datorită acestui eveniment. În acest context, ne așteptăm la o creștere a vânzărilor Miele cel puțin dublă față de media vânzărilor lunare”, a declarat Loredana Butnaru, Director Miele România.

De Black Friday, produsele cu prețuri reduse se vor găsi în cele șase magazine exclusive din București, Brașov, Cluj, Sibiu, Târgu Mureș, Deva, în rețelele de magazine Altex și Flanco, pe platforma eMAG, dar și în rețeaua de magazinele independente partenere.

În plus, retailerii care vor mai avea produse pe stoc și după data de 30 noiembrie vor putea să prelungească perioada de acordare a reducerilor la electrocasnicele premium Miele.

 

 

Citiți și despre: