Ofertă de Mărţişor la Wizz Air

01.03.2018

Wizz Air a lansat, astăzi, o reducere de 20% la toate rezervările realizate până la miezul nopţii. Celor dornici să obțină cele mai bune tarife de astăzi, dar nu sunt siguri cine îi va însoți în călătorie, compania le oferă posibilitatea să profite de serviciul “Flexible Travel Partner” al Wizz Air.

Pentru o taxă redusă, pasagerii își pot rezerva un bilet fără să fie nevoie să furnizeze numele partenerului lor de călătorie până la check-in.

„În această zi geroasă, cei care visează la destinații mai calde, de la malul mării, își pot îndeplini acum dorințele! Cu prețuri ce încep de la 39 de lei, astăzi este timpul potrivit pentru a face rezervări spre destinația dorită, cu soare tot timpul anului, cum ar fi, de exemplu, Atena în Grecia, Larnaca în Cipru, Bari în Italia, Tel Aviv în Israel sau Lisabona în Portugalia”, a anunţat compania aeriană.

Prețurile reduse sunt valabile până la ora 23.59, iar reducerea de 20% se aplică tarifelor, inclusiv taxele și tarifele non-opționale, dar fără taxa de administrare.

 

 

 

Citiți și despre: