OSF Global continuă extinderea la nivel național și global

29.03.2018

Compania multinațională de dezvoltare software, soluții eCommerce și cloud, OSF Global a deschis, în Craiova, cel de-al 7-lea birou din România, aflat în cadrul Carol Office Center. Acest eveniment a fost urmat de inaugurarea noului birou din Pitești, Coral Center, Calea Craiovei, nr. 30. Deschiderea acestor noi puncte de lucru marchează expansiunea continuă a companiei, atât la nivel global, cât și în ţara noastră.

“Ca parte a strategiei noastre de expansiune, luna aceasta am deschis un nou birou în România, la Craiova, iar echipa de la Pitești va fi relocată într-un spațiu mai încăpător. Una dintre valorile organizației noastre este ‘Work from anywhere, deliver everywhere’ ne caracterizează pe deplin, focusul nostru fiind in primul rând pe rezultatele angajaților, si nu pe locația din care aceștia își desfașoară activitatea. Astfel, toți angajaţii noștri au posibilitatea de a lucra remote, având un program de lucru flexibil care le oferă oportunitatea de a avea un echilibru între timpul petrecut la muncă și viața personală. Însă pentru a ajunge la acest echilibru și a oferi o astfel de flexibilitate, un aspect important este și crearea unui spaţiu de lucru în care angajaţii noștri pot interacționa face-to-face, pentru a se cunoaște mai bine.” a declarat Gerard Szatvanyi, Președinte și CEO, OSF Global.

Obiectivul pentru fiecare dintre birourile noi deschise este atragerea a câte 100 de angajați. Salariaţii se vor bucura de aceleași beneficii ca în orice alt birou OSF Global de oriunde în lume.

Compania deţine, la ora actuală, peste 650 de angajați care lucrează în 23 de locații din 13 țări pe 4 continente. Dintre aceștia, aproximativ 400 se află în România.

 

 

 

Citiți și despre: