Plata în rate, opțiune tot mai accesată de români de Black Friday

01.11.2016

8% dintre clienții evoMAG aleg să plătească în rate produsele achiziționate. Însă ponderea va crește semnificativ până la sfârșitul anului datorită demarării campaniilor de reduceri, cu atât mai mult cu cât urmează ziua cu cele mai mari reduceri din an, Black Friday.

 „Procentul clienților care plătesc în rate pentru produsele cumpărate aproape s-a dublat în ultimul an și ne așteptăm să crească semnificativ în perioada următoare. Este o tendință pe care o simțim din plin și pentru care ne-am pregătit, încheind parteneriate cu 10 instituții financiare bancare și nebancare”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

evoMAG începe cea mai aglomerată perioadă de reduceri din an cu o primă rundă de Black Friday, între 1-4 noiembrie. Astfel, dacă cei care optează pentru achiziția produselor în rate aleg să plătească, în medie, într-o perioadă obișnuită din an, în trei până la șase rate, în ultima perioadă din an, când, de regulă, românii fac cele mai multe achiziții, nevoia acestora pentru plata în mai multe rate crește.

De aceea, evoMAG oferă opțiuni de plată diverse, produsele cumpărate putând fi plătite în această perioadă în 12 rate fără dobândă prin Banca Transilvania, în 15 rate prin Bonus Card de la Garanti Bank, în 12 rate fără dobândă prin cardul all inclusive de la BRD Finance și în 12 rate prin cardul de credit de la ING. De asemenea, cei interesați pot accesa un credit online de la Credius, care nu necesită adeverință de venit și care aduce o reducere suplimentară de 5% la produsele achiziționate.

„Prin prima rundă de Black Friday vrem să testăm apetitul românilor pentru reduceri semnificative și este, în același timp, un test pe care îl facem să ne punem la punct pentru runda finală de Black Friday, din 18 – 20 noiembrie”, precizează Mihai Pătrașcu.

De precizat este faptul că cele mai multe dintre produsele aflate acum la promoție nu vor fi incluse în oferta de Black Friday din perioada 18 – 20 noiembrie.

 

 

Citiți și despre: