Platforma OutsourcingPortal a fost lansată şi în România

10.11.2016

NNC Services, în parteneriat cu Fundaţia Pro Progressio din Polonia, au lansat versiunea locală a platformei internaţionale OutsourcingPortal, cea mai mare platformă de promovare şi colaborare dedicată industriei de  outsourcing din Europa Centrală şi de Est.

Platforma reprezintă un proiect de parteneriat strategic între NNC Services România, lider în consultanţă de marketing pentru companii de IT şi servicii, și Fundația Pro Progressio Polonia, dezvoltat cu misiunea de a promova, educa și sprijini toți actorii de pe piața de outsourcing din ţara noastră.

“Este momentul ca România să devină un brand în outsourcingul global şi NNC Services își asumă acest nou obiectiv. Este momentul ca jucătorii de pe plan local sa aibă o platformă de educare, promovare şi colaborare pentru a se dezvolta eficient  pe o piaţă internaţională”, declară Loredana Niculae, CEO, NNC Services.

Per total, România găzduiește peste 100.000 dintre cei 600.000 de angajați din industria de profil din Europa Centrală și de Est. Astfel, ţara noastră ocupă, la ora actuală, locul 13, în urcare cu cinci poziţii faţă de anul 2015, în clasamentul Global Services Location, situându-se înaintea Ungariei (locul 32), Cehiei (26) sau Ucrainei (locul 24) şi la doar trei poziţii distanţă de Polonia (locul 10).

„Este foarte important ca industria de outsourcing să fie susținută de asociațiile locale, regionale și internaționale, dar și de canalele media. În ultimii șase ani, OutsourcingPortal a devenit cea mai importantă platformă web din industria de outsourcing din Polonia. În fiecare zi publicăm cele mai importante știri, reportaje, interviuri, studii de caz și informăm publicul cu privire la cele mai valoroase evenimente din outsourcing, întâlniri și seminarii. Acum, la a șasea aniversare, mulțumită partenerului nostru exclusiv – NNC Services – OutsourcingPortal se lansează oficial în România.  Împreună vom sprijini industria de outsourcing românească să crească mai repede, să comunice mai bine și să fie mai vizibilă pe harta europeană de outsourcing”.  declară Wiktor Doktor, CEO, Fundaţia Pro Progressio.

 

 

Citiți și despre: