S-a lansat programul de internship Network your knowledge @Ixia

27.03.2018

Compania Ixia, furnizor de soluții de testare, vizibilitate și securitate pentru rețele, a lansat o nouă ediție a programului de internship Network your knowledge @Ixia. Este vorba de un program foarte apreciat printre studenții din ţara noastră pentru calitatea și nivelul de inovare al proiectelor la care lucrează.

Programul se află deja la a zecea ediție şi are disponibile 27 de poziții, iar studenții vor putea alege din 40 de proiecte de Security & Access, Virtualization / Cloud, Artificial Intelligence, New market segments / NPI sau rețele 5G. Pe lângă stagiul de internship, studenții pot opta și pentru școlile de vară cu durata de două luni, organizate de companie în domeniile securității sau FPGA.

Network your knowledge @Ixia 2018 se va desfășura în perioada 18 iunie – 18 septembrie, studenții interesați de acest program putându-se înscrie pentru selecție pe website-ul www.stagiipebune.ro sau pe platforma facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației până la data de 6 aprilie 2017.

 

 

 

Citiți și despre: