Sheraton București: Afacerile hotelului vor creşte cu 20%, în 2017

03.06.2017

Sheraton București își propune o creștere a afacerilor cu 20%, pe baza investițiilor programate pentru prima parte a anului. Astfel, în 2017, hotelul a continuat procesul de îmbunătățire a serviciilor și produselor de 5 stele oferite. Pentru prima parte a anului compania are programate investiții de peste 350.000 de euro în cofetăria Centro, în crearea unui centru de relaxare ce va fi deschis la începutul lunii iulie și în extinderea parcării.

Printre obiectivele de business Sheraton de anul acesta se numără și refacerea întregului meniu și repoziționarea restaurantului Avalon, respectând cele mai înalte standarde de calitate pentru un hotel de 5 stele. În acest context, Ashlie Dias, Executive Chef, și Bogdan Bazaoache, Manager F&B, s-au alăturat, în luna mai, echipei hotelului.

Rezultatele înregistrate în prima parte a anului, investițiile programate și redefinirea conceptelor de meniu stau la baza creșterii cu 20% a afacerilor, estimate de reprezentanții Sheraton.

Compania a încheiat 2016 cu o cifră de afaceri de aproximativ 10 milioane de euro, formată din servicii de cazare, 55%, F&B, 30% și chirii, 15%. Reprezentanții Sheraton estimează că ponderea F&B va fi în creștere, anul acesta, cu aproximativ 20%, comparativ cu 2016.

 

 

Citiți și despre: