Târgul de Job-uri IT&C 2017 va avea loc pe 11-12 martie

26.02.2017

În perioada 11 – 12 martie Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare organizează cea de-a zecea ediție a Târgului de Job-uri IT&C, în holul EC al Facultății de Automatică și Calculatoare. Partenerul oficial al evenimentului este Avira.

Târgul de locuri de muncă oferă tuturor studenților și absolvenților pasionați de domeniul IT&C oportunitatea de a discuta direct cu angajatorii și de a afla care sunt cerințele anului 2017 pe piața muncii, cât și cele mai noi oferte de joburi disponibile, precum locuri de muncă full-time sau part-time pentru proaspăt absolvenți sau stagii de practică destinate studenților din anii premergători licenţei, dar nu numai.

În plus, cea de-a zecea ediție a Târgului devenit deja tradiție în Facultatea de Automatică și Calculatoare aduce noi surprize și provocări pentru participanți. Acestea pot fi descoperite doar la standurile companiilor sau la prezentările susținute de acestea începând cu ora 11:00 în cele două zile ale evenimentului.

Anul trecut, peste 30 de companii de top la nivel internațional au prezentat oferte de muncă pentru studenții interesați de acest domeniu, iar 85% dintre pozițiile oferite de acestea au fost ocupate.

Atât studenții, cât și angajatorii s-au declarat încântați de eveniment, lucru evidențiat și de un expozant Bloomberg: “Consider că a fost un târg foarte reușit. Am avut foarte mulți studenți interesați și am reușit să ne promovăm destul de bine.”

 

 

Citiți și despre: