Werk Property Group investește 14 milioane euro într-un proiect rezidențial unic

23.03.2018

Dezvoltatorul imobiliar Werk Property Group a anunţat că investește 14 milioane de euro în dezvoltarea în Timișoara a Vox Vertical Village, proiect rezidențial care va reprezenta primul „oraș pe verticală” dezvoltat pe piața imobiliară din ţara noastră. Proiectul deţine 120 de locuințe amplasate într-o clădire cu 10 niveluri, dezvoltarea sa urmând să înceapă în perioada imediat următoare, în timp ce termenul de finalizare este prevăzut pentru sfârșitul anului următor.

Vox Vertical Village aduce un concept în premieră pe piața din România datorită arhitecturii unice, dar și a facilităților care vor fi puse la dispoziția viitorilor locatari.

Proiectul a fost conceput în aşa fel încât fiecare locuință să reprezinte o casă în sine, cu terase cu suprafețe foarte generoase, asemănătoare unor grădini, și spații comune ample pe fiecare nivel, cu un grad ridicat de iluminare naturală și o multitudine de plante, toate acestea având rolul de a facilita interacțiunea între membrii comunității.

Vox Vertical Village include și dezvoltarea unei „păduri verticale” compuse dintr-o multitudine de arbori și alte tipuri de plante care vor fi amplasate atât în interior cât și pe terasele proiectului. În plus, membrii comunității Vox Vertical Village vor beneficia de o serie întreagă de facilități: un atrium generos care va crește interacțiunea din cadrul comunității, o piscină exterioară, o zonă de recepție, cinema și o sală de fitness.

”Ne-am propus să dezvoltăm un proiect care va redefini stilul de viață urban. Vox Vertical Village va reuni toate beneficiile specifice locuirii într-o casă amplasată la sol, într-o zonă cu spații verzi ample, dar și avantajele evidente ale unui proiect modern, într-o clădire cu un grad ridicat de confort si siguranță. Vox Vertical Village se adresează celor care se află în plină expansiune profesională și care au un stil de viață dinamic, în ton cu dezvoltarea economică fără precedent a orașului, dar care își doresc și liniștea și confortul unui cămin aparte.”, a declarat Virgil Tornoreanu, Managing Partner Werk Property Group.

Proiectul este dezvoltat în imediata apropiere a Vox Technology Park, dezvoltat de asemenea de către Werk Property Group în urma unei investiții de 30 de milioane de euro.

”Întreaga zonă în care sunt dezvoltate cele două proiecte imobiliare reprezintă un nou pol de dezvoltare imobiliară al orașului, cu un acces facil către diferite puncte de interes și la o distanță de doar 6 minute de centrul orașului. Ne dorim să dezvoltăm un proiect imobiliar mixt, care deja include o clădire de birouri ultra-modernă, urmat de un proiect rezidențial excepțional”, a mai declarat Virgil Tornoreanu.

 

 

 

Citiți și despre: