Stiri: Social

1 Iunie Ziua Copilului. Povestea ștrumfilor, la Aeroportul Henri Coandă

01.06.2016

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a continuat și în acest an tradiția celebrării zilei de 1 Iunie, împreună cu sutele de copii ai angajaților și pasagerilor Aeroportului Henri Coandă. Astăzi, în aeroport, au răsunat râsetele copiilor entuziasmați de personajele din lumea de poveste a Ștrumfilor. Micuții s-au aruncat în piscina cu bile, au coborât prin toboganele gonflabile și s-au jucat cu baloane viu colorate.

Copii angajaților și pasagerilor au fost încântați de animatorii Papa Ștrumf, Ștrumfița și Gargamel, care le-au oferit tricouri inscripționate cu personaje ale desenului animat ”Ștrumfii”, brioșe albastre cu imagini de ștrumfi, popcorn, sandvișuri și sucuri.

Tradiția marcării Zilei Copilului în Aeroportul Internațional Henri Coandă a început în anul 2009, când a fost organizată Petrecerea Gărgărițelor, a urmat Aeroportul albinuțelor, a continuat cu Atacul Piraților și Eroi și Prințese, Broscuțele în aeroport, Povestea Fluturilor, fiecare dintre acestea fiind apreciate superlativ nu doar de către copii, ci chiar și de părinții acestora, pasageri sau angajați ai companiilor care își desfășoară activitatea pe aeroport.