128 de primării au ales o aplicaţie creată de Zitec

26.01.2017

Zitec, producătorul român de aplicaţii online, anunţă că, până la ora actuală, 128 de primării, din 28 de judeţe, utilizează Regista – o aplicaţie completă, care asigură gestiunea electronică a registrului de intrări şi ieşiri din organizaţii cu flux mare de documente. Soluţia a fost lansată cu un an în urmă, iar de curând echipa a anunţat o nouă funcţionalitate, creată la cererea utilizatorilor.

Aplicaţia a fost dezvoltată utilizând tehnologia cloud computing Microsoft Azure, iar vânzarea acesteia pe plan local este realizată exclusiv prin distribuitori specializaţi.

Soluţia a beneficiat, recent, şi de o nouă funcţionalitate solicitată de primăriile care deja folosesc aplicaţia.

Funcţionalitatea permite primăriilor care utilizează Regista să creeze un nou tip de registru, dedicat documentelor publice, cum ar fi Hotărârile Consiliului Local. Registrele publice permit încărcarea de documente, iar platforma Regista asigură afişarea automată a tuturor acestor documente pe website-ul primăriei, permiţând inclusiv navigarea în arhivă.

„Reducerea birocraţiei este un subiect tot mai prezent pe agenda publică şi ne bucurăm să avem deja în portofoliu soluţii dedicate acestui proces, accesibile şi instituţiilor cu bugete mai mici. Dorim să contribuim activ la tehnologizarea instituţiilor publice, iar Regista este un bun exemplu de produs care rezolvă eficient nevoi reale din piaţă şi care se bucură de noi funcţionalităţi în baza cererilor beneficiarilor aplicaţiei, adică a funcţionarilor din administraţia publică”, a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO şi fondator Zitec.

 

 

Citiți și despre: