Stiri: Agricultura

15 studenţi se alătură echipei Monsanto

17.11.2014

15 studenţi se vor alătura echipei Monsanto România, începând de astăzi, în urma programului “MORE & Future”, care oferă tinerilor absolvenţi şansa de a profesa şi activa în domeniul agricol. Proiectul îşi propune să integreze internii selectaţi în echipa actuală şi să îi ajute pe aceştia să se dezvolte din punct de vedere profesional.

În urma întâlnirilor din cele 4 centre USAMV din ţară desfăşurate în prima etapă a programului în perioada 28 mai – 11 iunie 2014, au fost selectaţi 40 de studenţi şi absolvenţi. Aceştia au beneficiat de un stagiu de practică, în perioada 16 septembrie şi 17 octombrie 2014.  După aceea, în urma unor noi evaluări, din totalul participanţilor în etapa de practică, 15 studenţi vor fi parte din echipa Monsanto.

“Putem spune că programul MORE & Future şi-a atins scopul şi a contribuit la dezvoltarea profesională a tinerilor absolvenţi. Am selectat 40 de studenţi talentaţi şi dornici să facă parte dintr-o echipă profesionistă şi plină de entuziasm şi mergem mai departe cu 15 studenţi care au demonstrat că întrunesc cerinţele noastre. Monsanto a dorit ca prin acest proiect să ofere sprijin mediului academic şi să susţină studenţii din universităţile agronomice să îşi găsească un loc de muncă. Suntem siguri că toţi cei 40 de studenţi participanţi au primit informaţii ce nu se găsesc neapărat în teorie. Îi felicităm pe cei mai buni dintre ei şi le urăm internilor bun venit în echipa noastră.”, a afirmat Cristina Ionescu, HR Lead România, Bulgaria, Polonia, Cehia, Slovacia şi Moldova.