Packexpo 27 - 30 septembrie

150 de companii expozante vor participa la Pack Expo

06.09.2016

Pack Expo, expoziția anului din Europa de Sud Est pentru industria de ambalaje și soluții de ambalare, va avea loc în perioada 27-30 septembrie, în Pavilionul Central Romexpo. Având un concept unic și participanți cu deosebită notorietate, târgul va reuni tehnologii de ultimă oră, materii prime și consumabile pentru industria de ambalaje, soluții de ambalare și etichetare, dar și un număr mare de producători renumiți de etichete și ambalaje.

„Autorități naționale și internaționale, lideri ai asociațiilor de profil și ai producătorilor din industria alimentară, ne vor onora, de asemenea, cu prezența la Conferința „Reducem risipa alimentară. Prețuim hrana!” din cadrul Pack Expo.  Evenimentul va pune în dezbatere soluții la probleme de actualitate precum taxa pe ambalaje și risipa alimentară și va avea loc pe data de 27 Septembrie 2016 în Sala Cupola din Pavilionul Central Romexpo”, au anunțat organizatorii târgului.

Conform acestora, 25 de expozanți din 10 țări (Austria, Bulgaria, Franța, Italia, Polonia, Republica Cehă, Republica Moldova, Turcia, Ungaria, Ucraina) vor lua parte la eveniment. De asemenea, cu această ocazie peste 100 de echipamente în funcțiune (echipamente pentru producția de ambalaje și etichete, soluții complete de ambalare și etichetare).

În plus, 65 de producători de ambalaje și etichete din România și din străinătate vor prezenta inovații și soluții pentru ambalaje din carton, plastic, sticlă, metal și lemn. Per total, la eveniment vor participa 150 de companii expozante.

Mai multe informații puteți găsi pe www.pack-expo.ro

 

 

Citiți și despre: