Stiri: Social

1537 de răţuşte de plastic au concurat pentru a schimba vieţile a trei copii

16.09.2016

Peste 150 de spectatori au fost prezenţi, sâmbătă, la o competiţie inedită a răţuştelor de plastic. La start s-au aliniat 1537 de răţuşte care, timp de o oră, au plutit pe Dâmboviţa în încercarea de a ajunge mai repede la finalul cursei. Fiecare răţuşcă a reprezentat o persoană care a donat suma de 10 lei pentru achiziţia de proteze auditive pentru copiii hipoacuzici.

La finalul evenimentului, organizatorul Rotaract Bucureşti Triumph a reuşit să strângă aproximativ 7.000 de euro din înscrierile la eveniment, donaţii şi sponsorizări, suma care va oferi posibilitatea de a proteza trei copii hipoacuzici.

Sponsorii au făcut donaţii prin achiziţia mai multor rățuște dar au oferit şi premii participanţilor.

“În urmă succesului de anul trecut, ne-am bucurat din nou de implicarea partenerilor noştri şi a celor ce au adoptat răţuşte în această a doua ediţie a evenimentului. Una dintre bucuriile noastre este faptul că am reuşit să oferim tuturor şansa de a veni în ajutorul copiilor care au nevoie de noi. Întotdeauna vor exista astfel de cauze, iar răţuştele noastre vor fi mereu pregătite să le fie alături!” a declarat Adriana Gheară, preşedintele Rotaract Bucureşti Triumph.