Stiri: Stiri

16 companii româneşti participă la târgului CH MATCHING

26.11.2013

Şaisprezece companii româneşti din domeniul IT şi alte industrii participă, în perioada 25-27 noiembrie, anul curent, la cea de a noua ediţie a târgului CH MATCHING de la Milano. Firmele expozante oferă mai multe categorii de produse de export: IT&C şi alte servicii, inclusiv de consultanţă, soluţii şi tehnologii în industria energiilor regenerabile, cea petrolieră şi de protecţie a mediului, produse ale industriei agroalimentare, produse pentru sectorul viti-vinicol.

Evenimentul de la Milano are un caracter multisectorial, specificul său fiind dat de calendarul personalizat de întâlniri prestabilite de către şi pentru fiecare participant, în vederea identificării de noi contacte de afaceri pe pieţe internaţionale.

Fiecare firma participantă are astfel programate un număr de 5-7 contacte de afaceri, pe parcursul celor trei zile de târg, precum şi participarea la workshopuri şi seminarii de profil.

CH MATCHING este organizat de catre Compagnia delle Opere (CDO), asociaţie profesională italiană care reuneşte peste 30.000 de firme. La ediţia din acest an, sunt prezente 30 de ţări, reprezentate de peste 1.500 de firme expozante din domenii diferite – industria IT&C, agro-alimentară, comunicare, construcţii, energie, mediu şi durabilitate, finanţe, logistică, mecanică şi sănătate.

Participarea firmelor româneşti la manifestarea expoziţională de la Milano a fost organizată, în concordanţă cu Strategia Natională de Export, de Ministerul Economiei, împreună cu Asociatia Română pentru Industrie Electronica si Software – ARIES.