Stiri: IT&C

17 companii românești participă la “CEBIT 2014”

12.03.2014

În perioada 10-14 martie, 17 companii românești din domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor participă la cel mai important târg din domeniu “CEBIT 2014”, eveniment care se desfășoară în Germania, la Hanovra.

Pavilionul României a fost organizat de Ministerul Economiei, împreună cu Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii din România – ANIS – în cadrul Programului naţional de promovare a exporturilor cu finanţare de la bugetul de stat.

„Companiile româneşti prezintă soluţii software şi de sistem pentru o gamă largă de aplicaţii. Totodată, participanţii români îşi propun să identifice noi oportunităţi de afaceri şi colaborare cu parteneri străini în proiecte ce urmează a fi implementate în România şi alte ţări”, au explicat reprezentanții Ministerului Economiei, într-un comunicat de presă

”CEBIT” este cel mai important eveniment global din domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor. Târgul constituie locul de întâlnire pentru specialiştii în domeniul hardware şi software, al tehnologiilor inovative, sistemelor de telecomunicaţii, cu aplicabilitate în sectorul public, industrial şi casnic, sistemelor de protecţia datelor şi achiziţii de date de mari dimensiuni, precum și în e-commerce.

Per total, la ediția din acest an a târgului participă peste 3.500 expozanţi din 70 de ţări, dintre care 34 cu pavilion naţional.