Stiri: Companii

180.000 de turiști au ales agenţia Christian Tour. Câţi bani au cheltuit pentru vacanţe?

23.10.2015

În primele nouă luni ale anului, Christian Tour a vândut vacanțe în valoare de de 55 de milioane de euro, 180.000 de turiști alegând pachetele agenţiei de turism. Comparativ cu 2014, vânzările au avansat cu aproximativ 15%.

Doar în sezonul de vară, 105.000 turiști au călătorit cu agenția Christian Tour, cele mai populare destinații fiind Insula Zakynthos, plajele din Antalya, Insula Corfu, Insula Creta și stațiunile din Bulgaria.

„Suntem deja foarte aproape de cifra de afaceri pe care am estimat-o pentru anul 2015, de 60 de milioane de euro. Celor 180.000 de turiști care au călătorit cu noi până în septembrie li se vor adăuga cei din sezonul de iarnă, care au anul acesta la dispoziție pachete speciale: Ski Plus, Winter Sun – pentru cei care vor să-și petreacă vacanța în locuri exotice –, piețele de Crăciun, Revelionul. Mai mult, 90% din charterele din oferta noastră au fost vândute deja”, a afirmat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Pentru vacanţele cu autocarul – sejururi și circuite – agenţia și-a îmbogăţit flota cu 10 autocare noi, marca MAN – Neoplan Tourliner, cu dotări premium, care vor fi personalizate după nevoile agenției. O noutate pentru anul 2016 este și catering-ul cald la bordul tuturor charterelor Christian Tour.

Una dintre cele mai populare oferte rămâne First Minute, care a generat în perioada octombrie-decembrie 2014 în jur de 30% din înscrierile pe tot sezonul 2015 – mai precis, în jur de 35.000 de pachete turistice.

„Cei care caută acest tip de pachete sunt, în mod special, familiile cu copii. Doresc să-şi stabilească din timp vacanţa, să profite de reducerile consistente, avantajul fiind că pot achita în mai multe tranșe. În plus, sunt adeseori legaţi de vacanţele copiilor şi ştiu exact ce perioade își pot rezerva. Urmează apoi seniorii, interesați mai ales de finalurile de sezon, când temperaturile sunt mai scăzute și tarife foarte accesibile”, a explicat CEO-ul Christian Tour.

De asemenea, agenţia de turism a lansat și programul Călătorii pentru suflet, dedicat celor care își doresc excursii tip pelerinaj în locuri cu încărcătură religioasă din Grecia, Turcia, Israel, Iordania, Egipt, dar și în România, la mănăstirile din Bucovina și Maramureș, la Prislop sau Nicula.

Tot recent lansat, conceptul Ski Plus oferă cele mai căutate destinații de schi din Austria, Bulgaria, Italia, Franța sau România. Turiștii se bucură de un serviciu complet, pentru că pachetele includ transport, cazare pentru toate buzunarele, plus reduceri la achiziționarea ski pass-ului și alte beneficii oferite de partenerii locali.