Stiri: IT&C

20 de ani de Vodafone: Compania lansează noi abonamente pentru companii

06.03.2017

Vodafone România a anunţat lansarea unor abonamente care oferă companiilor posibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare față de abonament, beneficiile de minute nelimitate și de date naționale incluse și în țările din Spațiul Economic European, alcătuit din toate țările din Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia.

Cei care vor opta pentru noile pachete își vor putea utiliza beneficiile în Spațiul Economic European pentru abonamente începând de la 13 euro fără TVA.

Oferta reprezintă o premieră pentru piața din România și face parte din campania prin care operatorul aniversează 20 de ani în România.

În plus, noile abonamente oferă companiilor flexibilitatea de a alege gratuit între pachete de date suplimentare sau beneficii de roaming valabile în 15 țări din afara Spațiului Economic European, precum Australia, Elveția, Egipt, Noua Zeelandă, Qatar, Singapore, SUA, Turcia etc.

„În acest an de referință, în care sărbătorim 20 de ani de servicii oferite clienților, Vodafone România marchează o nouă premieră, deschizând granițele comunicării în Europa pentru companii. Flexibilitatea și posibilitatea de a beneficia de servicii în roaming fără constrângeri sunt elemente-cheie pentru a oferi o experiență superioară clienților noștri”, a declarat Valeriu Nistor, Director Enterprise Business Unit, Vodafone România.