Stiri: IT&C

20 de ani de Vodafone: internet nelimitat gratuit pe 1 și 8 martie

01.03.2017

Vodafone România oferă noi cadouri aniversare pentru clienții săi: internet național nelimitat și gratuit în Supernet™ 4G+ pe 1 și 8 martie 2017. Astfel, cei care au cartele preplătite, abonamente sau servicii dedicate companiilor vor putea sărbători Mărțișorul și Ziua Internațională a Femeii în Supernet™ 4G+, bucurându-se alături de cei dragi de conținutul preferat fără niciun fel de limitare și fără costuri.

Rețeaua Vodafone a înregistrat record de trafic de date atât de Ziua Îndrăgostiților, cât și de Dragobete, acestea fiind primele două zile de internet nelimitat gratuit oferite în cadrul campaniei aniversare de 20 de ani.

Vineri, 24 februarie, cea mai mare creștere a traficului orar de date gestionat de rețeaua Supernet™ 4G+ a fost de 34% în comparație cu o zi obișnuită, iar vârful consumului de date a fost înregistrat la ora 20:20. Din totalul de trafic de date, 58% a fost generat de clienții care utilizează abonamente, iar restul de 42%, de către utilizatorii de cartele.

Judeţele care au înregistrat cea mai mare creștere a traficului de date pe parcursul întregii zile au fost Teleorman, Brăila, Giurgiu, Botoșani, Ialomița, Călărași, Prahova, Constanța și Dolj. Cel mai mare consum înregistrat pe 24 februarie 2017 a fost generat de streaming video, urmat de navigarea pe internet și de social media.

Vodafone România împlineşte 20 de ani pe tot parcursul anului 2017 printr-o serie de inițiative dedicate clienților, iar ofertele de internet gratuit nelimitat de Ziua Îndrăgostiților și de Dragobete au fost primele dintre acestea.