Stiri: Logistica

20 de companii românești participă la târgul de la Hanovra

17.04.2015

20 de companii românești din domeniul construcțiilor de mașini participă, între 13-17 aprilie, la târgul internațional auto de la Hanovra. Reprezentanţii firmelor au programate întâlniri cu parteneri germani, în scopul creşterii portofoliului de comenzi, a cooperării şi atragerii de investiţii.

În cadrul celei de la 22-a participări la acest târg, România este reprezentată de Aateq SRL, AM Grup SRL, Beta SA, Componente Auto SA, Electro-Alfa International SRL, Elmet Group Metal & Electric SRL, Eltec SRL, Emsil Techtrans SRL, Forja Neptun SRL, Hesper SA, ICPE Actel SA, Imatex SA, INTREPRINDEREA METALURGICA PENTRU AERONAUTICA METAV SA, MENAROM P.E.C. SA, Metal Fortex SRL, Necom SRL; Oyal Polteks SRL, Plasmaterm SA, Selwerk SRL, Tess Conex SA.

Participarea românească la manifestarea de la Hanovra reprezintă o oportunitate pentru realizarea de contacte cu parteneri internaționali pentru transfer tehnologic și colaborare în viitoare proiecte europene comune, dar şi un prilej de documentare în legătură cu cele mai noi tendinţe mondiale pentru eventuala reorientare a activităţii viitoare.

La ceremonia oficială de deschidere a evenimentului, a participat cancelarul Germaniei, Angela Merkel, alături de Narendra Modi, prim ministru al Indiei, țară parteneră la această ediție a târgului.