Stiri: Finante

Amancarea platii ratelor la credite

203.000 de vizite la domiciliul debitorilor, efectuate de KRUK România

02.09.2014

KRUK România a efectuat în primul semestrul al acestui an peste 203.000 de vizite la domiciliul debitorilor aflați în portofoliul companiei din întreaga ţară. Cele mai multe vizite au fost efectuate în regiunea Oltenia, cu aproape 32.500 de întâlniri, fiind urmată de regiunea Muntenia (care include parte din București și județele din sudul țării), cu 32.200 de vizite efectuate, iar regiunea de Sud-Est (incluzând parte din București și județele Prahova, Călărași și Constanța)  cu aproape 31.500 de vizite, se află pe locul trei.

„Activitatea de colectare pe teren implică o întâlnire personală cu debitorul la reşedinţa acestuia, iar scopul vizitei este acela de a înţelege mai bine situaţia financiară a persoanei cu datorii. De asemenea, clienții noștri pot semna noi angajamente de plată, iar consilierii în colectare pe teren îi pot ajuta să găsească cele mai bune modalităţi de rambursare a datoriei”, a declarat Cosmina Marinescu, Director de Operaţiuni în cadrul KRUK România.

Cel mai adesea, între persoana cu datorii și consilierul KRUK se construiesc relații de înțelegere reciprocă și durează chiar și dincolo de termenii activității de colectare.

Soluțiile pe care angajații KRUK România le oferă persoanelor cu datorii sunt bazate pe situația financiară curentă a acestora și pe posibilitățile de plată pe care persoana respectivă le are la momentul vizitei. Împreună, cei doi reușesc să ajungă la cea mai potrivită soluție de rezolvare a problemei datoriilor. Uneori, persoanele cu datorii nu se pot deplasa la punctele de plată a ratelor și nu reușesc să plătească la timp, iar contactarea consilierilor de teren ai KRUK îi ajută să plătească direct către aceștia și astfel să se mențină în planul de rate stabilit.