Stiri: Retail

220 de magazine Lidl în România, la finele lui 2017

20.12.2017

Retailerul Lidl își consolidează poziția pe piața din România, inaugurând în 2017 peste 15 magazine, în orașe precum Timișoara sau București, dar și în localități mai mici, precum Călărași sau Vălenii de Munte. Ultimele două inaugurări din acest an calendaristic sunt planificate pentru 21 decembrie, la Constanța și Tulcea. Astfel, compania va încheia anul cu 220 de magazine.

Fiecare nou magazin continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente.

Mai mult, toate magazinele Lidl inaugurate în anul 2017 se aliniază direcției de dezvoltare durabilă asumată de retailer prin platforma de responsabilitate socială „Pentru un viitor mai bun”, fiind construite în conformitate cu cele mai înalte standarde de mediu.

„2017 a fost un an foarte bun pentru noi, care ne-a adus și mai aproape de clienții noștri din întreaga țară. Am încercat să venim în întâmpinarea nevoilor și așteptărilor acestora nu numai prin produsele pe care le punem la raft, ci și prin construirea mai multor magazine cu formate speciale, optimizate în funcție de specificul zonei unde sunt situate. Mai mult, am deschis și unități construite după un concept de design actualizat, prin care ne dorim să îmbunătățim experiența clienților noștri la cumpărături și să creăm un mediu de lucru care să răspundă și mai bine nevoilor angajaților noștri”, a spus Frank Wagner, Președintele Consiliului de Conducere Lidl România.