Stiri: Social

24 mai, zi dedicată parentingului împărtășit la Cluj-Napoca

23.05.2018

Pe 24 mai, comunitatea mămicilor din Cluj – Napoca se întâlnește la The Woman Parenting Workshops să discute subiecte de interes care ajută la crearea unei conexiuni puternice copil – părinte în diverse contexte ale societății actuale.

„Un singur lucru e cert atunci când vine vorba despre parenting: nici un copil nu vine pe lume cu un manual de utilizare standard. Toți sunt diferiți, au comportamente și personalități diverse, au nevoi diferite, însă toți copiii au nevoie de iubire necondiționată, atenție, dedicare și educație”, spun organizatorii evenimentului.

Vorbitori precum Domnica Petrovai, Monica Reu, Nicolle Stănese, Nadia Tătaru, Alexandra Gorea sau Ramona Vecean susțin workshopuri interactive despre:

  • Cum să crești un copil cu încredere în sine
  • Cum să folosești jocurile în dezvoltarea copilului tău
  • ​​Bullying – cum să îl previi și combați
  • Contribuția femeii la un cuplu și o familie conștientă
  • Îmbinarea rolului de mamă cu cel de antreprenor
  • Siguranța copiilor în mașină
  • Conștientizarea – primul pas spre o familie echilibrată

Părinții își doresc să crească copii cu încredere de sine ridicată. Dar cum se poate realiza acest lucru? Atunci când aprecierea devine o parte importantă din cultura familiei toată lumea are de câștigat. Aşadar, eEste esențial pentru copii să fie apreciați, nu în sensul de laudă, ci suficient ca aceștia să știe că părinții apreciază efortul depus, nu doar rezultatul obținut.

Monica Reu, Președinte și fondator al Asociației pentru Comunicare Non-Violentă, susține la evenimentul de joi workshopul despre modalitățile prin care se pot crește copii cu încredere și stimă de sine ridicată.

Ultimele înscrieri la eveniment se pot face pe site-ul oficial: www.thewoman.ro/parenting