Stiri: Logistica

3 milioane de rezervări la Ryanair, într-o singură săptămână

16.01.2018

Compania aeriană Ryanair a anunțat că a înregistrat un nou record de rezervări săptămânale, raportând peste 3 milioane de rezervări într-o singură săptămână (pentru o perioadă următoare de 20 de săptămâni) pentru prima data în istorie. Acest nou record săptămânal de 3 milioane de rezervări este rezultatul direct al tarifelor reduse Ryanair și a succesului continuu al programului de îmbunătățire a experienței clienților “Always Getting Better” (AGB).

Miercuri, 10 ianuarie, a fost cea mai aglomerată zi de rezervări din săptămâna trecută, iar cele mai populare destinații pentru clienți au inclus vacanțele de iarnă către Lanzarote și Tenerife, dar și escapadele de oraș către Porto, Milano și Napoli.

“Suntem încântați să anunțăm acest nou record de peste 3 milioane de rezervări efectuate săptămâna trecută pe pagina web Ryanair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, echivalentul a:

· 5 rezervări pe secundă

· populația Lituaniei

· populația Madridului

· mai mult de jumătate din totalul pasagerilor transportați de Virgin Atlantic într-un an întreg

Pentru a sărbători săptămâna noastră de rezervări record scoatem la vânzare locuri la tarife promoționale de la 14.99€ pentru călătorii începând din acest moment și până în aprilie, și care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Miercuri, 17 ianuarie. Pentru a nu rata epuizarea acestor locuri la tarife reduse, clienții trebuie să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări”, a spus Kenny Jacobs, Ryanair.