3Pillar Global angajează peste 100 de specialiști IT

18.02.2015

3Pillar Global, companie americană de servicii IT prezentă pe piața locală din 2009, va angaja peste 100 de specialiști IT în acest an pentru a acoperi nevoile de extindere ale companiei în centrele de dezvoltare din Cluj-Napoca și Timișoara.

În cele două centre lucrează în prezent 300 de angajați, iar ținta pentru anul acesta este de a ajunge la un număr de 400. Pozițiile pe care compania le are deschise vizează ingineri IT de nivel intermediar și seniori cu experiență cuprinsă între 2 și 5 ani, care să acopere funcțiile de programare și testare.

În ceea ce privește programarea, se urmăresc în special competențe de Java și Phyton, dar și alte tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicații web și mobile. De asemenea, compania caută să angajeze și manageri cu experiență tehnică. Pe lângă un pachet salarial competitiv, angajații 3Pillar Global beneficiază de programe specifice de training și posibilitatea de a participa la evenimente IT importante în vederea dezvoltării personale și profesionale.

“Prezența 3Pillar Global în România a crescut constant, de la mai puțin de 50 de angajați în 2009 la peste 300 în 2014 și va continua să crească și în 2015. Dezvoltarea companiei este determinată de creșterea cererii pentru produsele software «made in Romania».Am ales să extindem operațiunile din Cluj-Napoca și Timișoara datorită nivelului ridicat al specialiștilor IT din cele două orașe. Echipele noastre dezvoltă proiecte exclusiv pentru piețe din SUA și Marea Britanie în strânsă legătură cu clienții și, deseori, acționează ca și consultanți tehnici. În același timp, nu excludem deschiderea unui nou centru de dezvoltare într-un al treilea oraș din România sau în regiune”, a declarat Cătălin Ștef, director general 3Pillar Global Romania și Senior Vice-President pentru operațiunile companiei la nivel global.

Din cei 600 de angajați pe care compania îi are la nivel global, 200 lucrează în noul sediul din complexul de birouri The Office Cluj-Napoca, respectiv 100 în City Business Centre Timișoara. Nevoile de programare și testare, dar și managementul tehnic la nivel global sunt acoperite din centrele din România, Indiași Statele Unite, în vreme ce funcțiile comerciale ale companiei sunt concentrate în Statele Unite și Marea Britanie. Birourile din România deservesc în principal clienți renumiți în sectorul lor de activitate pentru care compania dezvoltă soluții software în domeniile media și entertainment, informare, sănătate și în domeniul financiar.

Citiți și despre: