Stiri: IT&C

Locuri de muncă pentru români iulie 2022.

3Pillar Global face angajări în Cluj-Napoca şi Timişoara

02.03.2017

Compania de servicii IT 3Pillar Global a anunţat extinderea operaţiunilor pe piaţa locală, precum şi intenţia de a angaja 100 de specialişti IT în Cluj-Napoca şi Timişoara. În cele două centre 3Pillar Global din România lucrează la ora actuală 400 de angajaţi, iar ţinta pentru anul curent este de a ajunge la un număr de 500 de specialişti IT.

Poziţiile pe care compania le are deschise vizează, pe de-o parte, ingineri IT seniori, cu o experienţă de peste 3 ani, care să acopere funcţiile de programare şi testare.

De asemenea, 3Pillar Global îşi propune să crească viitoarea generaţie de specialişti şi să dezvolte competenţe în acest sens. Compania caută în special ingineri cu competenţe în tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicaţii web (Java, Python, Ruby on Rails, Front End) şi mobile (iOS şi Android), dar şi experienţă în testare (manuală şi automată). De asemenea, compania va pune mult accent pe dezvoltarea competenţelor de automatizare.

„Cele două birouri 3Pillar Global din Cluj şi Timişoara au un rol strategic în cadrul companiei, de aceea dezvoltarea acestor centre este o prioritate. La baza deciziei noastre se află calitatea produselor de tip software dezvoltate de specialiştii români. Echipele noastre au dezvoltat competenţe de consultanţă şi au capacitatea de a lucra în echipe mixte alături de specialişti din SUA şi UK”, declară Cătălin Ştef, director general 3Pillar Global România şi Senior Vice-President pentru operaţiunile companiei la nivel global.