Slide

Stiri: Constructii

40% din apartamentele Park Residences 5, vândute din faza de construcție

24.11.2014

Aproximativ 40% din apartamentele ansamblului Park Residences 5 au fost vândute de Nordis, din faza de construcție. Ansamblul are în lucru construirea a 160 apartamente de nivel mediu plus, în partea de nord a Bucureștiului, în sectorul 1. Cele mai multe apartamente vândute sunt cu două şi trei camere.

Nordis este compania imobiliară care se ocupă în exclusivitate de vânzări

„Nordul este cea mai dorită zonă rezidențială din București, datorită proximității față de largi zone verzi ca Parcul Herăstrău şi de mari centre comerciale, a prezenței sediilor angajatorilor de top, dar și a faptului că aici nu există parcuri industriale și nici aglomerări urbane ca în celelalte zone ale Bucureștiului. Park Residences 5 este gândit pentru cei care işi doresc o viață confortabilă, într-un spațiu elegant și cu personalitate.

În prima fază de construcție, apartamentele au fost achiziționate în special de investitori, spre a fi ulterior închiriate, existând o cerere mare de apartamente pentru închiriere, în această zonă”, declară Emanuel Poștoacă, General Manager al Nordis.

Park Residences 5 este deservit de o zonă comercială de aproximativ 600 metri pătraţi, cu piscină, sală de fitnnes, saună, un magazin shop&go, un loc de joacă pentru copii, un salon de înfrumuseţare și un bancomat.

Clădirile elegante sunt realizate în stil modern şi au un regim redus de înălţime, demisol, parter şi patru etaje.

Lucrările la proiectul Park Residences 5 au început în noiembrie 2013, iar la ora actualăconstrucția ansamblului se află la stadiul de montare a ferestrelor şi trecere la finisaje interioare, fiind realizată în proporție de 70%.

Finalizarea întregului complex este prevăzută pentru primăvara viitoare, în perioada aprilie-mai 2015.

„Estimăm că vânzările vor avea un ritm şi mai accelerat, în momentul în care vom termina finisarea integrală a primelor apartamente, ansamblul Park Residence 5 devenind astfel accesibil şi pentru cumpărătorii end-useri, cei care se finanțează în general prin credite bancare. Ultimul ansamblu construit de către developer, Park Residence 4, având 24 apartamente de lux, din zona Șoseaua Nordului, l-am realizat şi vândut integral pe timp de criză, între anii 2012 – 2013”, a precizat Emanuel Poștoacă.