5 to go - Redeschidere cafenele

Cafenelele 5 to go se redeschid pe 5 mai 2020

16.04.2020

Lanțul de cafenele 5 to go se redeschide pe 5 mai 2020. Toate cafenelele companiei vor funcționa în regim de „to go” și „drive”. Decizia a fost luată pentru ca iubitorii de cafea din București și din țară să se bucure dinnou de produsele 5 to go, în cele mai sigure condiții.

5 to go face cinste cu cafea până la finalul anului:

Compania vine și cu o surpriză pentru toți consumatorii la redeschidere și face cinste cu cafea până la finalul anului. Astfel, la cumpărarea oricărei cafele espresso, espresso lung sau americano, clienții vor primi încă una!

Ce spune conducerea 5 to go?

„Am așteptat mult acest moment și ne bucurăm să anunțăm că redeschidem cafenelele 5 to go într-o zi de 5, cifră de rezonanță pentru noi, și am convingerea că vom reuși să ducem vânzările la 50% din normal, în prima săptămână. Am promis că vom avea pregătit un plan de relansare pentru acest moment și ne ținem de cuvânt. Campania ”More coffee – less bucks” vine să susțină acest demers al nostru, prin care vrem să oferim doza dublă de energie clienților 5 to go pentru a-și relua activitățile și să le mulțumim că au rămas aproape de noi. Îi asigurăm că ne vom desfășura activitatea și de acum încolo în cele mai sigure condiții atât pentru ei, cât și pentru angajații noștri. Păstrăm toate măsurile de prevenție implementate până la momentul închiderii cafenelelor, dar adăugăm și unele noi”, a declarat Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Măsurile care se vor lua pentru a preveni coronavirusul

Printre măsurile care vor fi luate de cafenelele după redeschidere se numără:

  • utilizarea dezinfectantului pentru mâini de câte ori e necesar
  • decizia de a servi produsele exclusiv în pahare „to go”
  • oferirea capacelor și a paletinelor doar de către barista
  • încurajarea clienților de a plăti electronic sunt măsurile luate de 5 to go înainte de criză.

La acestea se adaugă noi măsuri, atât pentru siguranța clienților, cât și a angajaților.

Printre ele se numără reorganizarea spațiului și a timpului petrecut în locații. Pentru locațiile prevăzute cu spații de stat s-a luat decizia de a se renunța la ele.

Accesul în cafenele 5 to go

De asemenea, se au în vedere următoarele măsuri cu privire la acces:

  • în spațiile de până în 20 metri pătrați se va intra pe rând, unul câte unul
  • în locațiile de 20-40 metri pătrați, vor avea acces maximum doi clienți, cu distanța de siguranță de 1,5 metri între ei.

Și pentru angajații companiei se impun noi măsuri:

  • purtarea obligatorie a măștii de protecție
  • purtarea obligatorie a mănușilor

„Un alt lucru care mă bucură, pe lângă fidelitatea publicului, este sentimentul de familie și de prietenie care s-a sudat și mai mult între noi, echipa centrală, francizați și angajați, în această perioadă. Deși sunt vremuri dificile, în care puteam pierde angajați, acest lucru nu s-a întâmplat și le mulțumesc că ne-au rămas aproape, că au încredere în noi și în planurile de relansare pregătite. Ca minus, ar fi nevoia de relocare a 3-5 locații, din cauza unor neînțelegeri cu privire la chirii”, a completat Radu Savopol.

Toate cafenelele vor funcționa la redeschidere după programul normal: 07:00 – 18:00.

Citește și Program supermarketuri Paște 2020. Ce magazine sunt deschise?

 

 

Citiți și despre: