Stiri: Economie

500 de locuri de muncă, disponibile pentru români în străinătate

07.02.2014

În această lună, Bancă de Joburi organizează două târguri de locuri de muncă, în București, respectiv Brașov. Cei fără un loc de muncă pot găsi peste 500 de posturi în domeniile hotelier și vânzări în țări precum Marea Britanie, Germania sau Grecia.

”Candidații au șanse mai mari să obțină un job dacă vorbesc limbă engleză cel puțin la nivel conversațional și dacă demonstrează în cadrul interviurilor cu angajatorii că sunt persoane muncitoare”, au declarat organizatorii.

Evenimentul din Brașov se adresează persoanelor interesate de un loc de muncă în domeniu vânzărilor, iar pentru cel din București angajatorii caută români interesați să lucreze în turism, în Grecia.

”Persoanele cu experiență prezintă un avantaj în fața angajatorilor englezi, germani și greci, însă sunt acceptați și candidații fără experiență”, au explicat reprezentanții agenției Banca de Joburi.

Ambele târguri sunt organizate pentru companii de renume, parteneri de tradiție ai agenției și la care au fost trimiși până în prezent mii de candidați.