Stiri: IT&C

Director HR Vodafone

Vodafone România are un nou director de HR

03.02.2020

Director HR Vodafone. Vodafone România a anunțat că o numește Director de Resurse Umane pe Anca Marcu, începând cu 23 martie 2020. De asemenea, ea se va ocupa și de conducerea departamentului de HR al UPC România.

Anca Marcu îi va raporta direct lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei. Aceasta o va înlocui pe Fragiski Melissa, care a decis să părăsească Vodafone la finalul lunii februarie 2020 pentru a urma o oportunitate profesională externă.

Director HR Vodafone. Carieră de succes

Anca Marcu se alătură echipei Vodafone și UPC după o carieră de succes în cadrul Lidl România. În cadrul retailerului, a ocupat funcția de Director de Resurse Umane. Astfel, ea a reușit să genereze o importantă transformare a culturii interne a companiei, precum și să dezvolte un program de management al schimbării.

Înainte de Lidl, Anca Marcu a deținut numeroase funcții de conducere, precum:

  • Director de Resurse Umane în cadrul companiei Novartis
  • European Recruitment Lead Novartis
  • Capability Development Lead, la Accenture

În timpul carierei sale alături de Accenture, noul director de Resurse Umane Vodafone a dezvoltat și implementat mai multe programe strategice de resurse umane la nivel global.

Director HR Vodafone. Programe transformaționale de HR

În plus, de-a lungul carierei sale ea a condus programe transformaționale de HR și deține o vastă experiență în domeniul proiectelor de achiziție și fuziune. Anca Marcu și-a început cariera alături de Vodafone România, avansând cu succes prin diferite funcții din cadrul departamentului de resurse umane.

Fragiski Melissa s-a alăturat prima dată echipei Vodafone în 2012 ca Director de Resurse Umane pentru Vodafone Grecia. Acolo, ea a coordonat cu succes integrarea Hellas Online și a avut un rol important în transformarea digitală a companiei. Ulterior, a devenit parte a echipei Vodafone România în august 2018, când a preluat rolul de Director de Resurse Umane și poziția de membru al echipei executive. Pe parcursul carierei sale în Vodafone România, Fragiski a avut un rol esențial în procesul local de achiziție și integrare al companiei UPC, organizând operațiunile de HR și simplificând procesele cu scopul de a asigura o tranziție ușoară tuturor angajaților.

De asemenea, Fragiski Melissa a condus numeroase programe și inițiative de HR, atât intern, cât și extern, contribuind astfel la poziția de angajator de top pe piața locală a companiei Vodafone România.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc. Compania oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe.

La 30 septembrie 2019, Vodafone Group avea:

625 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile

27 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix

22 milioane de clienţi ai serviciilor TV

Citește și Parteneriat între Corteva Agriscience şi Eden Research