Stiri: Economie

9.212 candidați au fost recrutați în cadrul Angajatori de TOP

11.03.2014

9.212 candidați au fost recrutați în urma edițiilor Angajatori de TOP București, ediția cu numărul 16 a celui mai mare eveniment de recrutare urmând să aibă loc în Capitală în perioada 4-5 aprilie. Evenimentul oferă oportunitatea celor interesați de a aplica la joburile deschise de companiile prezente și de a afla competențele pe care le caută angajatorii în acest moment.

”Chiar și pentru candidații care nu își caută activ un loc de muncă, participarea este o ocazie bună pentru a înțelege evoluția pieței în acest moment”, au afirmat reprezentanții Angajatori de TOP.

În plus, ediția din această primăvară a Angajatori de TOP se extinde la nivel național, săptămâna aceasta (14-15 martie) evenimentul va avea loc în Timișoara, iar săptămâna următoare (21-22 martie) în Iași.

În urma unei statistici referitoare la edițiile anterioare ale Angajatori de TOP a reieșit faptul că aproximativ un sfert dintre joburile deschise de companiile prezente sunt acoperite în urmă participării la eveniment.

”Astfel, a rezultat că aproximativ 9212 persoane și-au găsit un job în urmă evenimentelor Angajatori de TOP organizate în perioada 2006 – 2013 în București”, au mai spus organizatorii.

Printre companiile prezente la târgul de cariere din acest an se numără BRD – Groupe Société Générale, Coca-Cola HBC România, Intel, HP, Raiffeisen Bank, British American Tobacco, Ericsson, Bitdefender, Computer Generated Solutions, Oracle, Deutsche Bank Global Technology București, JTI, Deloitte, Nestlé, IBM, BCR, BearingPoint, Endava, DB Schenker, L’Oréal Romania, Mavens, Genpact, Luxoft, P&G, PwC România, Unilever, Microchip Technology, TELUS International Europe, WNS România, Accenture, McDonald’s România, Grupul Renault România, 1&1 Internet Development, ProCredit Bank, EY, Microsoft, Stefanini, Unicredit Business Integrated Solutions, Xerox.