Stiri: Logistica

92% dintre zborurile Ryanair au ajuns la timp

12.10.2015

Compania Ryanair a anunţat astăzi că, în luna septembrie, 92% dintre zborurile operate au ajuns la timp, rămânând şi în această perioadă compania aeriană Nr. 1 în ceea ce privește atenția pentru călători. În plus, operatorul a avut mai puţin de o plângere la 1.000 clienți şi, în ceea ce priveşte bagajale, numărul plângerilor este similar.

De asemenea, în cazul a 99% din plângeri, timpul de răspuns a fost mai mic de şapte zile.

„Ryanair a transportat peste 9.5 milioane de clienți în Septembrie, iar 92% din totalul zborurilor au ajuns la timp. ca urmare a atenției speciale pe care o acordăm clienților noștri. Toți clienții Ryanair pot acum să-și rezerve zborurile chiar mai devreme cu ajutorul sit-ului nostru web și a aplicației mobile îmbunătățite, să transporte cel de-al doilea bagaj de mână gratuit, să se bucure de locurile preferate alese în avans, să beneficieze de avantajele serviciilor Family Extra și Business Plus, să folosească dispozitivele electronice personale de-a lungul tuturor fazelor de zbor, toate pentru că Ryanair continuă să ofere mai mult decât doar tarife mici”, a afirmat Robin Kiely din cadrul Ryanair.

În luna iulie, gradul de ocupare al aeronavelor Ryanair a avansat cu 4%, până la 95%, fiind astfel pentru prima dată când compania transportă într-o lună peste 10 milioane de clienţi. Astfel, traficul a avansat cu 11%, faţă de luna iunie, până la 10.14 milioane de pasageri. De asemenea, rulajul anual al traficului a crescut cu 15% până la 95,3 milioane de clienți.