9,56 milioane lei, pentru Universitatea „Valahia”

06.08.2015

Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice a alocat fondurile pentru noile investiţii din campusul Universităţii „Valahia”. Astfel, în urma rectificării bugetare, Universităţii „Valahia” i-a fost alocată suma de 9,56 milioane de lei pentru continuarea investiţiilor din campusul universitar. Este vorba de finalizarea lucrărilor la sediul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi al Facultăţii de Ştiinţe Politice, Litere şi Comunicare.

Ministerul Educaţie a alocat deja această sumă, urmând ca în perioada următoare să se desfăşoare procedura de achiziţii de lucrări.

Totodată, universitatea apreciază colaborarea cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, care a sprijinit amenajarea unei părti a căilor de acces din campus. Consiliul judeţean a dat asigurări că, până la începerea noului an universitar, se vor finaliza şi lucrările de asfaltare a aleii rutiere dinspre căminele studenţeşti.

Universitatea târgovişteană îşi propune ca în perioada următoare să atragă şi alte fonduri, guvernamentale şi europene, pentru continuarea investiţiilor din campusul universitar.

 

 

Citiți și despre: