Stiri: Companii

A 16-a ediție Business Days are loc la Iași, la început de octombrie

21.09.2014

Business Days a ajuns la ediția cu numărul 16, evenimentul va avea loc la Iaşi, în perioada 1-2 octombrie, în cadrul Centrului de Evenimente din incinta complexului Palas Mall și va reuni un număr de aproximativ 1000 de antreprenori, middle şi top manageri, profesionişti şi specialişti din diverse arii de business, precum avocaţi, medici, contabili etc.

Iaşi Business Days va fi un eveniment cu răsunet internaţional, de care te vei bucura dacă decizi să faci parte din el sau te vei întrista dacă iei decizia să stai deoparte, dar vei vedea rezultatele imediate pe care concurenţa sau prietenii tăi o vor avea în urma participării la ea. La nivel naţional deţinem câteva recorduri absolute, greu de doborât: cel mai mare număr de participanţi, cea mai calitativă audienţă dintre evenimentele de business, cel mai mare număr de speakeri de top, specialişti, experţi, consultanţi, manageri de top, expaţi, oficialităţi cu care te poţi întâlni pe metru pătrat pe durata celor două zile, singurul eveniment din România unde tichetele de acces sunt multipass, singurul eveniment din România unde poţi experimenta 5 moduri diferite de generare de oportunităţi, fiecare cu mecanisme de măsurare concretă a rezultatelor şi a eficienţei. Toate astea pentru cel mai bun raport investiţie/calitate/beneficii – declară Laszlo Pacso, manager de proiect.

Printre speakerii invitaţi ai acestei ediţii se numără personalităţi precum: Giorgio Fabbri, Paul J.R. Renaud, Aco Vidovič, Marius Ghenea, Felix Pătrăşcanu, Dragoş Anastasiu, Sergiu Neguţ, Florentin Banu, Madi Rădulescu, Amalia Sterescu, Doina Cepalis, Adrian Cioroianu şi mulţi alţii.

Business Days - Iasi

Biletele și informații suplimentare despre eveniment se găsesc în secțiunea dedicată a site-ului oficial.