Stiri: Finante

A cincea conferință „Business to more Business” va avea loc la Constanța

09.06.2016

Conferința Regională “BUSINESS to more BUSINESS”, cel mai mare eveniment de afaceri din acest an pentru antreprenorii și managerii constănțeni, se desfășoară joi, 16 iunie, la Hotelul Zenith din Constanța. Evenimentul este organizat de Doingbusiness.ro și face parte dintr-o serie de conferințe ce se desfășoară în 10 orașe, cuprinzând până acum mediul de afaceri din Iași, Prahova, București și Sibiu. Conferința pune la dispoziția mediului de afaceri constănțean și al managerilor din județele învecinate consultanță fiscală și strategiile de reacție la schimbarea comportamentului consumatorilor.

,,Evenimentul de la Constanța este o bornă importantă pentru „BUSINESS to more BUSINESS”. Este cea de-a 5-a etapă din cele 10 ale conferinței, ceea ce înseamnă că mediul de afaceri din Dobrogea va fi primul care află concluziile intermediare ale întâlnirilor cu mediul de afaceri național, posibile în acest moment. Venim aici convinși fiind că vom reuși să sprijinim mediul de afaceri și oamenii de afaceri din Constanța să își dezvolte activitatea prin soluții concrete de consultanță financiară, modalități verificate de reacția la schimbarea comportamentului consumatorilor și soluții digitale aflate la îndemână, pe care mulți manageri nu știu că le pot aplica”, a declarat Dumitru Ion – CEO Doingbusiness.ro și unul dintre vorbitorii cheie ai Conferinței în calitate de CEO al Kompass Romania.

Conferința este moderată de jurnalistul Radu Soviani, iar printre vorbitori se regăsesc Iulian Gropoșilă – Președinte al Patronatului IMM Constanța, Radu Nicolescu – Senior Lawyer, Duncea, Ștefănescu & Associates, Rareș Medrega, Senior Trainer, Allianz-Țiriac Asigurări, Răzvan Ionescu – Director Marketing Segment Business, Telekom, Roxana Mircea – Managing Partner,REI Finance Advisors.

Conferința continuă cu sesiunea dedicată transformării digitale și reacțiilor la schimbarea comportamentului consumatorilor, respectiv relația dintre tehnologie și marketingul neconvențional, poziționarea în piață și generarea de oportunități imediate de vânzare prin răspunsuri potrivite la provocările mediului on-line.

Evenimentul „BUSINESS to more BUSINESS” de la Constanța se va încheia cu o sesiune exclusivă, dedicată dezvoltării personale și executive-coaching-ului, sesiune în care Mihai Stănescu, Executive Coach-RoCoach dezvoltă rețeta echilibrului între viața personală și cea profesională, prin identificarea ingredientelor pentru a merge înainte și prin depășirea barierelor.