Stiri: Finante

A doua ediție a Business (r)Evolution are loc pe 17 aprilie, la Constanța

13.04.2018

Doingbusiness.ro, împreună cu Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Constanța, organizează marți, 17 aprilie 2018, de la ora 9.00, la Zenith Conference & Spa Hotel, evenimentul de referință al mediului de afaceri regional – Business (r)Evolution: Digitalizarea – Trend sau Tsunami?. Evenimentul se adresează managerilor și antreprenorilor din Constanța și din județele învecinate.

,,După succesul înregistrat la Oradea, unde conferință națională Business (r)Evolution a mobilizat peste 150 de antreprenori luna trecută, revenim cu încredere la Constanța, acolo unde am întâlnit de fiecare dată anterprenori deschiși către cunoaștere, oameni de afaceri de succes, companii importante care mișcă economia națională și unde în acest an vom arată ce înseamnă să faci afaceri în contextul revoluției digitale’’, a declarat Dumitru Ion – CEO doingbusiness.ro. ,,Revoluția digitală – știm cu toții ce este, se întâmplă în tot ceea ce facem. Însă vom arată la Constanța cum ne transformă ea modul în care facem afaceri și chiar cum amenință sau potențează existența companiilor aflate în față unor decizii cruciale’’, a adăugat Dumitru Ion.

Conferința va fi moderată de jurnalistul Radu Soviani și este structurată în trei sesiuni. Prima sesiune este dedicată Managementului performant și consultanței şi va fi deschisă de Iulian Groposila – Președintele Patronatului IMM Constanța, care va oferi o perspectivă asupra modului în care reacționează mediul de afaceri local la transformarea digitală și cât sprijin primește acesta din partea autorităților locale în adoptarea noilor tehnologii.

Daniela Oprescu – Director Taxe, KPMG România, va aduce în discuţie principalele modificări fiscale pe care antreprenorii trebuie să le aibă în vedere, Laura Sachelarie – Senior Segment Manager, Telekom România va prezența soluțiile de comunicații și IT pentru IMM-uri care să ii ajute în eficientizarea activităţii, iar Ecaterina Szoke – Director Regional, Allianz-Țiriac Asigurări va prezenta soluții pentru identificarea și administrarea riscurilor într-o companie.

Cea de-a doua sesiune dezbate oportunitățile născute prin digitalizare și aduce oamenilor de afaceri din Dobrogea cele mai noi detalii privind implementarea noilor reguli europene de protecție a datelor cu caracter personal – GDPR. Consultantul Tudor Galoș va detalia impactul noii legi în business, iar Dumitru Ion – CEO, Kompass România va vorbi despre tranziția de la ,,big data’’ la ,,smart data’’, cu alte cuvinte va arată cum aplicațiile care ajută la creșterea vânzărilor pentru orice companie reușesc să selecteze și să transforme în profit datele esențiale de care dispun sau pot dispune companiile. În aceeași direcție, a vânzărilor, se va îndrepta și prezentarea Alexandrei Cernian, Trainer & Senior Consultant, Valoria, iar Flori Găinuța, Legal Assistant pentru BSA Outside Counsel pentru România, împreună cu Ion Gheorghediac, reprezentantul I.G.P.R. – I.C.P.C., vor evidenția riscurile la care se expun companiile în cazul utilizării de software nelicentiat sau contrafăcut, atât din punctul de vedere al securității și confidențialității datelor, cât și din punct de vedere legal.

Comunicarea, conectarea și limbajul de influențare sunt subiectele sesiunii care încheie conferința. Astfel, Cătălin Stoica – Coach & Trainer, Academia de Bine arată de ce comunicarea & conectarea sunt responsabile pentru 58% din performanță în toate tipurile de muncă, în toate domeniile de activitate profesională și antreprenorială.

După evenimentul de la Constanța, seria de conferințe naționale Business (r)Evolution continuă în 2018 cu evenimentele de la București (27 septembrie), Craiova (17 octombrie) și Brașov (31 octombrie).