Stiri: Sanatate

A doua ediţie a Health Forum va avea loc pe 11 și 12 iunie

14.05.2015

BusinessMark a anunţat că cea de-a II-a ediție a ”Health Forum” va avea loc pe 11 și 12 iunie la Hotel Howard Johnson Grand Plaza, București. Evenimentul își propune să vină în întâmpinarea specialiștilor din sectorul de sănătate și farmaceutic cu discuții utile asupra problemelor pe care le confruntă sistemul de sănătate românesc, dar și asupra perspectivelor de dezvoltare.

Prima zi a forumului va fi dedicată sectorului farmaceutic, în timp ce cea de a doua zi va fi dedicată sectorului de sănătate.

Printre temele dezbătute în cadrul ”Health Forum” se numără piața farma în 2015 și perspective pentru 2020, importuri, exporturi, vânzări locale, taxa clawback și efectele asupra profitabilității producătorilor locali de medicamente, dar și asupra distribuitorilor și retailerilor, autorizarea medicamentelor, slăbiciuni ale sistemului, fuziuni și achiziții în industria farmaceutică, investițiile în cercetare, etica în farma, codul de transparența al cheltuielilor companiilor farmaceutice.

De asemenea, vor fi dezbătute subiecte precum reforma sistemului, piața de servicii medicale private, provocări legislative, noile pachete de servicii medicale de bază, informatizarea sistemului de sănătate, corpul medical, problema dublei angajări.

Eveniment organizat cu sprijinul APMGR, iar partenerii evenimentului sunt Microsoft, PKF Finconta și Horvath & Partners.

Pentru detalii și înscrieri, accesaţi www.business-mark.ro sau contactacţi organizatorii la numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail mihaela.ciobanu@business-mark.ro , office@business-mark.ro.